Vítejte
Přihlásit se

Jak se dostanu do seznamu chovatelských stanic?

Chcete-li, aby vaše chs byla zařazena v adresáři chovatelských stanic, musíte nahrát certifikát své chovatelské stanice. Jak nahrát svou licenci, se dozvíte v tomto článku.


Jakmile vložíte certifikát a bude schválen naším týmem pro důvěru a bezpečnost, budete moci vyplnit podrobnosti svého profilu v seznamu chovatelů. Přejděte do detailů vašeho účtu a posuňte se dolů k profilu chovatele.

Poznámka: Pokud nevidíte tyto možnosti, přepněte z individuálního účtu na chovatelský, nahrajte certifikát a počkejte, až ho tým pro důvěru a bezpečnost schválí.


Vyplňte své údaje a klikněte na tlačítko [potvrdit změny], abyste uložili informace do svého profilu. Nyní byste měli najít svůj profil v našem adresáři chovatelů.
Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, že v adresáři chovatelů se objevíte až po úspěšném publikování prvního inzerátu. Toto je bezpečnostní opatření, abychom se ujistili, že máme v Adresáři pouze aktivní chovatele, kteří dodržují naše zásady etického chovu zvířat. Po expiraci nebo uzavření tohoto inzerátu zůstáváte v seznamu nadále uvedeni. 

Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.

Kontaktujte nás


Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.