Vítejte
Přihlásit se

Jak zvýším viditelnost svého inzerátu?

Tím, že zvýrazníte/topujete svůj inzerát, můžete zvýšit jeho viditelnost pro uživatele, kteří vyhledávají zvířata na iFauně. V tomto článku se dozvíte, jak zvýhodnit svůj inzerát a jaké jsou pro vás dostupné možnosti.

Typy zvýhodnění

Všechna zvýhodnění platí po různou dobu (3, 7 nebo 15 dní) a momentálně existují tři balíčky zvýhodnění s třemi různými funkcemi:

  • Zvýraznění - Váš inzerát bude zvýrazněn, což znamená, že bude mít dvě další fotografie a také odznak zvýraznění. Tím se váš inzerát stane více viditelným ve výsledcích vyhledávání a bude se nacházet v horní části výsledků vyhledávání.
  • Topování - Váš inzerát bude topován, což znamená, že se každých 24 hodin automaticky přesune na začátek výsledků vyhledávání.
  • Zvýrazněná sekce - Váš inzerát bude umístěn v samostatné sekci pro zvýhodněnou inzerci společně s ostatními zvýhodněnými inzeráty, který se nachází na začátku výsledků vyhledávání. Bude také označen hvězdičku.

Zde jsou různé typy zvýhodnění, které můžete použít pro svůj inzerát:

  • Malé (S) - Váš inzerát bude zvýrazněn po dobu 3 dní.
  • Střední (M) - Váš inzerát bude topován po dobu 7 dní.
  • Velké (L) - Váš inzerát bude ve zvýrazněné sekci po dobu 15 dní.


Jak zvýhodnit svůj inzerát

Pokaždé, když vytvoříte inzerát nebo upravíte již existující, po odeslání inzerátu budete přesměrováni na stránku, kde si můžete vybrat zvýhodnění.

Pro již existující inzerát existují způsoby:

Přejděte na stránku „Moje inzeráty“ ve vašem účtu a klikněte na „Zvýhodnit“ u inzerátu, který chcete zvýhodnit.

 


Jak zjistit, zda je váš inzerát zvýhodněn

Ověřit si to můžete dvěma způsoby:

1) V sekci „Moje inzeráty“ ve vašem profilu uvidíte, že váš zvýhodněný inzerát bude mít odznak Zvýhodnění a také Hvězdičku viz obrázek níže.

2) Na stránce s podrobnostmi o inzerátu uvidíte stejný odznak Zvýhodněno v levém dolním rohu galerie obrázků viz obrázek níže.


Více zvýhodnění stejného inzerátu

Pokud je váš inzerát v současné době zvýhodněný, můžete si koupit další zvýhodnění, které trvá delší dobu. Nové zvýhodnění začne platit po vypršení stávajícího.


Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.


Kontaktujte nás

Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.