Vítejte
Přihlásit se

Vytvoření inzerátu

Prodávající mohou vytvářet inzeráty s nabídkou zvířat na prodej, adopci nebo na krytí.
Kupující také mohou vytvářet poptávkové inzeráty, aby našli konkrétní zvířata, které aktuálně na iFauně nenalezli.

Vytvoření inzerátu

Pro vytvoření inzerátu na nové platformě iFauna postupujte podle následujících instrukcí.

  1. Přihlaste se do svého účtu iFauna a klikněte na tlačítko "+Nový inzerát" v pravém horním rohu webové stránky iFauna viz obrázek níže.
  2. Vyberte podkategori, která se vztahuje k vašemu inzerátu:
    • Zvolte zda se jedná o Ptáky, Psy nebo Kočky
    • Vyberte, zda inzerujete své zvíře na prodej, adopci nebo krytí, nebo zda hledáte zvíře pomocí poptávkového inzerátu.
  3. Vyplňte zbývající údaje vašeho inzerátu podle dalších kroků a po zkontrolování souhrnu inzerátu klikněte na tlačítko "Odeslat".
    - Je vyžadováno, abyste vyplnili platné české nebo slovenské telefonní číslo pro váš inzerát - jedná se o jeden ze způsobů, jak ověřujeme vaši identitu (Poznámka: Toto je JEDINÁ situace, kdy iFauna posílá uživatelům textové zprávy. Pokud obdržíte jiný typ textové zprávy, která tvrdí, že pochází od iFauny, mohli jste se dostat do situace phishingu - více informací o tom zde). Později si můžete vybrat, zda chcete zobrazovat své telefonní číslo ve vašem inzerátu (viz jak zde).
  4. Vyberte si možnost zvýšení viditelnosti (více informací o zvýhodnění inzerce najdete zde), případně zaplaťte poplatek za umístění inzerátu (pokud je požadováno).

Blahopřejeme! Právě jste vytvořili inzerát na iFauně! Můžete si jej kdykoli zobrazit v sekci "Moje inzeráty" (zde). 

Kdy bude můj inzerát zveřejněn?

Abychom zajistili, že inzeráty jsou skutečné a obsahují požadované informace, náš tým Trust & Safety je manuálně kontroluje. Do doby, než bude váš inzerát přijat, bude na něm zobrazena značka "ČEKAJÍCÍ", viz obrázek níže).

Obecně platí, že pokud jsou všechny informace v inzerátu správné a nejsou zjištěny žádné problémy, jsou inzeráty obvykle publikovány do dvou hodin od odeslání. V případě potřeby můžete být požádáni o doplnění či opravu některých údajů. Nahrajete-li inzerát pozdě večer nebo během noci, bude zkontrolován následující den. 

Někdy jsou inzeráty odmítnuty naším týmem pro důvěru a bezpečnost, protože nesplňují naše požadavky na inzeráty. Další informace naleznete zde.

Jak mohu změnit údaje ve svém inzerátu?

Pokud chcete upravit některé informace ve svém inzerátu, můžete to udělat i později. Více informací o tom, jak to provést, najdete v tomto článku.

Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.


Kontaktujte nás

Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.