Vítejte
Přihlásit se

Proč nebyl můj inzerát zveřejněn?

Část inzerátů se nikdy nedostane na web iFauny, protože neodpovídají našim podmínkám použití nebo pravidlům inzerátů.

Níže vypisujeme nejčastější důvody zamítnutí inzerátů a uvádíme několik rad, jak zajistit, aby se vaše inzeráty co nejdříve objevily na webu iFauny. Podrobnější pravidla pro zveřejňování inzerátů naleznete zde.

  1. Vložte svou plnou a správnou adresu a kontaktní údaje

    Upozorňujeme, že potřebujeme vaši plnou a správnou adresu a další údaje ve vašem profilu. Musíte uvést číslo domu i název ulice. Tyto údaje slouží pouze pro interní účely a nebudou zobrazeny veřejně na webu. Můžeme vás také požádat o zaslání fotokopie dokladu totožnoci (OP nebo řidičský průkaz), k ověření vašeho jména a adresy. Jakkoliv maximálně dbáme na bezpečné uložení těchto údajů, chápeme možné obavy ze zneužití osobního dokladu a proto můžete na obrázku zakrýt číslo dokladu a vaše rodné číslo, abyste měli naprostou jistotu, že snímek dokladu nemůže být jakkoliv zneužit. Pokud nejste ochotni uvést své jméno a plnou adresu ve vašem účtu na iFauně, nezakládejte inzerát, protože nebude schválen. Pro úpravu a zobrazení profilu klikněte zde.

  2. (Pouze štěňata a koťata) Přidejte fotku matky štěňat/koťat, případně i otce.

    Jestliže inzerujete mláďata, nahrajte prosím aspoň jednu fotografii vrhu společně s matkou. Počítejte také s tím, že je nutné umožnit případnému zájemci vidět všechna dosud neprodaná štěňata či koťata v prostředí, ve kterém vyrůstala, a také potenciálnímu kupujícímu ukázat jejich matku, případně podat informace i o otci mláďat. 

  3. Přesně popište zvíře určené k prodeji

    Každé nabízené zvíře by mělo být přesně popsáno a inzerováno v příslušné kategorii. Pokud se jedná o křížence, měli byste jej zařadit do kategorie "Kříženci" a název a popis by měl plně popisovat rodiče zvířete a jejich plemena. Mnoho inzerátů je zamítnuto při schvalovacím procesu, protože inzerenti umisťují křížence do nesprávné kategorie a nepopisují plně zvířata, která nabízejí, nebo zavádějí potenciální kupce, že kupují čistokrevné plemeno místo křížence.

  4. Použijte pouze jeden účet

    Mnoho lidí se snaží vytvořit více účtů s různými jmény a adresami, což je v rozporu s našimi podmínkami použití. Pokud máte u nás zakázaný nebo zablokovaný účet, nezkoušejte vytvořit nový. Měli byste se obrátit na podporu ohledně vašeho původního účtu, abychom mohli vyřešit problémy s tímto účtem. Jakýkoli duplicitní účet povede k deaktivaci všech vašich účtů. Výhodou použití vašeho původního účtu je to, že inzeráty vytvořené staršími účty získávají až o 30% více odpovědí, protože potenciální kupci důvěřují inzerátům umístěným členy s dlouhou historií na webu.

  5. Použijte správný typ účtu

    Pokud se chovem zvířat systematicky zabýváte a inzerujete častěji, použijte prosím typ "Chovatel". Provozujete-li útulek nebo záchrannou stanici, případně koordinujete dočasnou péči, rovněž přepněte na příslušný typ účtu. V ostatních případech můžete ponechat základní typ - soukromá osoba. 

Web iFauna byl navržen tak, aby byl co nejjednodušší na používání. Proto si prosím přečtěte výše uvedené rady a při vytváření inzerátu zadejte své osobní údaje správně a úplně, popište své zvíře plně a přesně, včetně fotografií zvířete a jeho rodičů a váš inzerát bude co nejdříve schválen.

Pro přečtení úplných obchodních podmínek klikněte zde.

Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.

Kontaktujte nás


Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.