Vítejte
Přihlásit se

Vytvoření účtu

Vytvoření účtu na iFauně je snadné a zdarma a poskytuje vám přístup k dalším funkcím, které nejsou dostupné neregistrovaným návštěvníkům. K vytvoření účtu postupujte podle následujících kroků:

  1. Na stránce iFauna klikněte na symbol uživatele v pravém horním rohu stránky: 
  2. Klikněte na "Registrace".
  3. Před pokračováním si uvědomte, že vytvořením účtu na iFauně přijímáte a souhlasíte s Podmínky užívání iFauny.
  4. Rozhodněte se, zda si přejete dostávat pravidelné newslettery iFauny e-mailem. Políčko pro newsletter nechte volné nebo ho zaškrtněte.
  5. Nyní si můžete vybrat mezi třemi možnostmi:
    • Pokračovat pomocí Facebooku - budete přesměrováni na Facebook. Zadejte přihlašovací údaje k účtu na Facebooku, abyste mohli pokračovat. Váš účet na iFauně bude nyní automaticky propojen s vaším účtem na Facebooku.
    • Pokračovat pomocí služby Google - budete přesměrováni na Google. Zadejte přihlašovací údaje k účtu na Google, abyste mohli pokračovat. Váš účet na iFauně bude nyní automaticky propojen s vaším účtem na Google.
    • Registrovat pomocí e-mailové adresy - do pole zadejte e-mailovou adresu podle vašeho výběru a zvolte heslo k účtu. Heslo musí mít minimálně 8 znaků (můžete jej později změnit ve svém profilu - více informací zde). Zadejte heslo a poté klikněte na tlačítko "Vytvořit můj účet".
  6. Vyberte typ účtu, který se vás týká (viz níže) a klikněte na "Pokračovat". Pokud si nejste jisti, můžete to později změnit - více informací zde.
  7. Vyplňte všechna povinná pole pod "Podrobnosti účtu" a klikněte na "Vytvořit můj účet".
    • Pokud se rozhodnete nepoužívat e-mailovou adresu přiřazenou k účtu na Google nebo Facebooku, můžete e-mailovou adresu v této fázi upravit.
    • V tomto případě vám bude zaslán e-mail s aktivačním odkazem na novou e-mailovou adresu, kterou jste zadal/a. Otevřete tento e-mail a klikněte na "Potvrďte váš účet". Pokud neobdržíte e-mail, klikněte na stránce přihlášení na "Požádat o nový odkaz".
    • Pokud stále neobdržíte od nás aktivační e-mail, napište nám na redakce@ifauna.cz.

Jakmile se zaregistrujete, můžete začít používat váš účet! Nyní budete požádáni o přihlášení pomocí údajů/způsobu, které jste právě zadal/a.


Typy účtu

Je důležité, abyste se zaregistrovali do správného typu účtu, abyste mohli využívat všechny výhody spojené s každým typem účtu. Níže je popis jednotlivých typů účtu a který je pro vás ten správný:


Soukromá osoba (Výchozí)

Tento typ účtu je výchozím typem účtu pro jednotlivce, kteří chtějí používat iFaunu, a měl by být používán lidmi, kteří chtějí mít přístup k dalším funkcím na iFauně, včetně možnosti uložit inzeráty nebo vyhledávat, kontaktovat prodávající a mnoho dalšího. Tento typ účtu je také určen pro ty, kteří budou příležitostně nabízet k adopci nebo prodeji zvířata (méně než 3 různá zvířata během 12měsíčního období).


Chovatel

Tento typ účtu je určen pro chovatele, kteří očekávají časté inzerování zvířat k prodeji nebo adopci. Na svůj účet budete moci nahrát logo a chovatelský profil. Poznámka: Pokud vlastníte mezinárodně chráněnou chovatelskou stanici, můžete získat označení "Chovatelská stanice" a zařazení do Adresáře chovatelů. (více informací najdete zde).


Útulek/Záchranná stanice

Tento typ účtu je určen pro registrované útulky a depozita. Na svůj účet budete moci nahrát logo a informace o vašem útulku.


Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.


Kontaktujte nás

Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.