Vítejte
Přihlásit se

Jak spravovat či uzavřít svůj účet?

Vypnutí oznámení

Pokud si přejete přestat dostávat e-mailová oznámení od iFauny ohledně vašich inzerátů, nových zpráv nebo novinek, můžete je vypnout ve svém účtu v sekci "Oznámení" tím, že odznačíte všechny zaškrtávací políčka.

Pokud si již nepřejete dostávat e-mailová oznámení od iFauny ohledně vašich upozornění na uložená vyhledávání, můžete je vypnout odznačením políček pro každé uložené vyhledávání.

Kontakt od potenciálních kupujících

Pokud již nechcete být kontaktováni žádnými potenciálními kupujícími, můžete si zvolit, že nezobrazíte své telefonní číslo ve vašich inzerátech - podívejte se na tento článek o tom, jak to udělat. Pro více informací o změně vašich kontaktních údajů podívejte se na tento článek.

Alternativně můžete jednoduše zvolit uzavření svých inzerátů. Pro více informací o tom, jak to udělat, podívejte se na tento článek.

Uzavření/Smazání účtu

Pokud již nechcete mít svůj účet na iFauně, kontaktujte nás kliknutím na tlačítko níže. V lístku vyberte "Uzavření účtu" a popište, že chcete trvale uzavřít/smazat svůj účet. Je nám líto, že odcházíte!

Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.


Kontaktujte nás


Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.