Vítejte
Přihlásit se

Jak změním typ účtu

Změna typu účtu

Pokud zjistíte, že jiný typ účtu lépe vyhovuje vašemu používání iFauny, můžete jej změnit. Přejdete do svého účtu a v sekci "Obecné informace" vyberte možnost "Změnit", jak je znázorněno na obrázku níže. Poté vyberte vhodný typ účtu a klikněte na "Pokračovat".

Existují tři různé typy účtů na iFauně, které odpovídají různým potřebám našich uživatelů - Individuální, Chovatel, Útulek/Charita. Je důležité, abyste používali správný typ účtu a mohli tak využívat všechny výhody tím spojené. Níže je popis jednotlivých typů účtů a jak vybrat ten nejvhodnější právě pro vás:

Soukromá osoba (výchozí)

Tento typ účtu je výchozí pro jednotlivce, kteří chtějí používat iFaunu, a měl by být používán lidmi, kteří chtějí mít přístup k dalším funkcím na iFauně, včetně možnosti ukládání inzerátů nebo vyhledávání, kontaktování prodejců a mnoho dalšího. Tento typ účtu je také určen pro ty, kteří budou pouze občas inzerovat domácí mazlíčky k adopci nebo prodeji (méně než 3 různí mazlíčci během 12 měsíců).

Chovatel

Tento typ účtu je určen pro chovatele, kteří očekávají časté inzerování zvířat k prodeji nebo adopci. Na svůj účet budete moci nahrát logo a chovatelský profil. Poznámka: Pokud vlastníte mezinárodně chráněnou chovatelskou stanici, můžete získat označení "Chovatelská stanice" a zařazení do Adresáře chovatelů. (více informací najdete zde). 


Útulek/Záchranná stanice

Tento typ účtu je určen pro registrované útulky, záchranné stanice a depozita. Budete moci nahrát logo a informace o vašem útulku na svůj účet.


Pokud potřebujete další pomoc

Pokud vám tento článek neposkytl odpověď na vaši otázku, neváhejte nás kontaktovat kliknutím na tlačítko níže.

Kontaktujte nás

Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.